Kai Kuutamon Matkalaukkusirkus


KAI KUUTAMO
KALENTERI
ESITYS
ARKISTO
YHTEYSTIEDOT
PALAUTTEET

PALAUTTEET

"Parasta koko perheen sirkusta, mitä olen nähnyt!"

- Miika Neulaniemi, Fingeroosin Säätiö"Esitys oli huikea, innostava ja hyväntuulinen sekä lasten että aikuisten mielestä. Oli ilo katsella todella taitavia sirkustemppuja, taikuutta, mieletöntä heittäytymistä ja ihailtavaa otetta lasten kanssa toimimiseen. Isot suositukset meiltä Nousiaisten kirjastosta!"

- Elina Suomalainen, Nousiaisten kulttuurisihteeri”Kuutamo tietää, miten sirkusta tehdään lapsille. Yleisöä kuunnellaan esityksen aikana ja katusirkukselle tyypillinen rento läsnäolo puree myös aikuisiin.”

- Turun Sanomat"Moi Kai, esityksestä jäi todella hyvä mieli. Siitä välittyi yleisöään kunnioittava ammatillinen ote."

- Maarit Kallioniemi, lastentarhanopettaja, Turku"Kiitos esityksestä! Oli niin kivaa! Meidän 4v ei oo koskaan ennen jaksanut noin pitkään keskittyä esitykseen."

- Vanhempi Kurikassa”Tämä oli täysosuma!”

- Kimmo Korteniemi, Rovaniemen kaupunginkirjasto"Kiitos kun kävit esiintymässä Taoskujan päiväkodissa. Esitys oli ollut jymymenestys niin aikuisten kuin lastenkin mielestä ja esitys oli ollut myös sopiva kestoltaan. Toivottavasti joku toinenkin kerta voimme tilata uuden esityksen kauttasi. Mukavaa lähestyvää kesää."

- Maria Lundén, Taoskujan päiväkodin vanhempainyhdistys, Turku"Pidimme esityksestä, koska se oli lapsen tasolla, ei liian pelottava tai jännittävä. Se oli lasta kunnioittava. Temput olivat laadukkaita ja toteutettu lapsille tutuilla välineillä. Voi innostaa turvallisesti itsekkin leikkimään palloilla. Mukana oli kivasti matematiikkaa, oppiminen voi olla innostavaa. Sait myös kiitosta siitä, että ohjasit lapsia ja aloitit temput vasta, kun oli rauhallista. Aikuiset toivoivat lisää taikatemppuja. Aika oli kuitenkin sopivan pituinen. On aina mukava kuulla, kun lapset nauravat sydämensä pohjasta. Lopussa paras tapa on vaan lopettaa. Se on joka tapauksessa lapsille aina haastavaa laskeutua takaisin arkeen elämyksen jälkeen! Lapsista hauskaa oli pallojen heitto ja taikatemppu sauvalla. Kuuntelin, kun sitä mietittiin ruokailussa, miten se oikein tapahtui. Kiitos vielä kerran ja hyvää kevättä!"

- Katriina Kivivuori ja Pikkulaurin väki, Mynämäki"Mä toivon, että sä tulet pian taas uudestaan esiintymään! Sopisiko vaikka huomenna?"

- Lapsi Turussa"Olit todella läsnä lasten kanssa ja otit heidät hienosti mukaan esitykseen."

- Ohjaaja, Silvan päiväkoti, Kemiö"Miksi sulla oli noin paljon temppuja?!"

- Lapsi Turussa"Hei,
kiitos paljon!
Tosi paljon tuli hyvää palautetta sekä reaaliaikaisesti että jälkeenpäin esityksistä."

- Sami Luoto, Päiväkodin Johtaja, Lieto"Kiitos itsellesi, se oli melkoisen huikeeta!! Otit tilanteen melkoisella luovuudella, upeaa! Varmaan melkoisen haastavaa esiintyjälle. Perheet kyllä tykkäsivät ja ovat antaneet positiivista palautetta. Toivottavasti nähdään sirkusta jatkossakin!"

- Ystävällisin terveisin
Saija Mäihämäki, Päiväkodinjohtaja, Loukilinnan päiväkoti, Lieto
(Sekasortoinen ulkoesitys, jossa poikkeuksellisen kova tuuli kaatoi matkalaukun.)"Se on hienoa, kun Kulttuurirahaston tukien myötä myös me saamme nauttia tällaisista laadukkaammista esityksistä, jotka ovat huolella ja ammattitaidolla rakennettu varta vasten lapsille!"

- Mynämäen Pikku-Laurin päiväkodin johtaja"Tosi hieno esitys! ... Ja tosi hienot temput myös!"

- Lapsi Kaarinassa"Tykkäsin todella paljon, ja lapset olivat aivan haltioissaan. Mukavaa kun otit huomioon myös yleisöstä tulleet lukuisat kommentit."

- Päiväkodin Johtaja, Aura"Kiitos hienosta esityksestä! Sait jopa 1,5v. vauhtiviikarin olemaan paikallaan tuon esityksesi ajan."

- Perhepäivähoito, Kaarina"Todella hauska esitys myös aikuiselle!"

- Katsoja Teatteri Timantissa, Turku"Kiitokset esityksistä, lapset olivat innolla mukana ja pienetkin jaksoivat hyvin."

- Päiväkodin Johtaja, Vehmaa


www.sirkussirkus.com