Kai Kuutamon Matkalaukkusirkus


KAI KUUTAMO
KALENTERI
ESITYS
ARKISTO
YHTEYSTIEDOT
PALAUTTEET

KAI KUUTAMO

Kai Kuutamo on kansainvälistäkin uraa luonut palkittu sirkustaiteilija. Hän on valmistunut Lahden Käsi- ja Taideteollisuuslaitoksesta sirkustaiteilijaksi vuonna 2004 sekä myöhemmin Turun Ammattikorkeakoulun Taideakatemia sirkuspuolelta vuonna 2010. Hän on myös opiskellut Ukrainassa Kiovan valtiollisessa sirkus- ja varieteetaiteen koulussa vuonna 2008.

Vuonna 2012 Kuutamo voitti katuesiintymisen Suomenmestaruuden ja vuonna 2015 hän rikkoi jongleerauksen Suomenennätyksen 10 pallolla. Hän on ollut mukana useissa kansainvälisissä hankkeissa, kuten Tallinnan Kulttuuripääkaupunkivuodessa 2011 (Morten Viks Lollide Laeval -esityskiertue) ja Vaikuttava Sirkus EU-hankkeessa vuonna 2013. Hän on toteuttanut lukusia hyvin erilaisia esityksiä yksin ja yhteistyössä mm. AarnioKuutamo Company -nykysirkusryhmän, Herttakuninkaat-sirkusryhmän ja Merkkarit-lastenorkesterin kanssa.

Kai Kuutamo on esiintynyt eri esityksillään kaikenikäisille katsojile mm. Thaimaassa, Kambodzassa, Ruotsissa, Hollannissa, Saksassa, Ranskassa, Englannissa, Belgiassa ja Eestissä. Hän on myös opettanut lapsia ja nuoria monissa edellämainituissa maissa, ja ohjannut monenlaisia liikunta- ja aistirajoitteisia ihmisiä sirkuksen parissa kansainvälisesti. Kai Kuutamo on myös sirkusvälineitä myyvän Turussa ja verkossa toimivan Sirkussirkus Putiikin omistaja sekä Multi Bueno -monitaidefestivaalin perustaja.

Lisää tietoa Kai Kuutamosta ja hänen muista esityksistä löydät täältä: www.kaikuutamo.com


www.sirkussirkus.com