| ETUSIVU | TYÖRYHMÄ | SAAPUMISOHJEET | KUVIA | VIDEO | YHTEYSTIEDOT |

Kai Kuutamo

Esiintyjä, sirkustaiteilija, käsikirjoittaja, tuottaja, graafinen suunnittelja

Kuutamo on monien projektien koulima esiintyjä sekä kokenut asioiden tuottaja ja toteuttaja. Sirkustaiteilijana hänen erikoisalaansa on jongleeraus. Yrittäjänä Kuutamo on omaksunut työtä pelkäämättömän asenteen, ja niinpä nettisivut, julisteet, grafiikat, tekstisisällöt ja yhteistyökumppaneiden kosiskelukirjelmät syntyvätkin aina omasta kynästä. Pohjolan Äijässä nähdään Kuutamon omintakeista jongleerausta eri välineillä sekä shamanistisen olemuksen tulkintaa kehon kielellä.

www.kaikuutamo.com

Arttu Aarnio

Esiintyjä, muusikko, soitinrakentaja, äänisuunnittelija, valosuunnittelija, teknikko, näyttämömestari

Aarnio on pitkän linjan muusikko, jolta löytyy kokemusta soittimesta kuin soittimesta. Aikaisemmissa yhteistöissä Kuutamon kanssa hän on soittanut mm. tuubaa, rumpuja, bassoa, urkuja ja erhua. Lisäksi Aarnio on toiminut näyttämötekniikan ammattilaisena jo lukuisia vuosia monissa tuotannoissa, ja osaa säätää niin valot, äänet kuin myös ihmisten toiveet kohdalleen. Pohjolan Äijässä Aarnio nähdään sekä esiintyjänä että muusikkona lavalla. Esityksen äänimaailma kuten myös soittimet ovat kaikki Aarnion käsien työtä.

Henna Lammi

Pukusuunnittelu, rekvisiittatuki

Henna Lammi on muinaistekniikan artesaani sekä vanhanaikaisen käsityön ja esinekulttuurin tuntija. Lammi on aiemmin rakentanut mm. vaatetusta, käyttöesineitä ja koruja erilaisista luonnon materiaaleista perinteisin menetelmin. Pohjolan Äijä -esityksen puvut syntyvät täysin kierrätysmateriaaleja käyttäen.

Hanne Lammi

Päähinesuunnittelu, rekvisiittatuki

Päähineiden luomisessa pukusuunnittelijaa auttaa nukketeatterin ammattilainen Hanne Lammi. Lammi on rakentanut lukuisia erilaisia päähineitä sekä päälle puettavia ja kannettavia liikkuvia jättinukkeja.