KIITOS!

Koko Multi Bueno -organisaatio kiittää sydämellisesti kaikkia tapahtumaan monin tavoin osallistuineita!


Tapahtumassa vieraili päivän aikana reilusti yli 1000 kävijää, ja kaikissa seitsemässä esityskokonaisuudessa oli keskimäärin noin 200 katsojaa jokaisessa. Yhteensä tapahtuma siis keräsi eri esityksillään noin 1400 katsojaa. Tapahtuma sujui rauhallisesti mukavissa tunnelmissa.


Kiitos kaikki erinomaiset esiintyjät, henkilökunta, talkoolaiset ja tietysti upea ja runsas yleisö!
Teille oli ilo ja kunnia toteuttaa tämä tapahtuma!


Erityiskiitokset:

- Turun Kaupunki
- Turun Teatterisäätiö
- Ravintola Löytö
- Igin Hattara
- Pops Ice Pops
- Painosalama
- Valokuvaaja Matias Silmunen
- Circus Lounge

- Mia Toivola
- Kreetta Astala
- Mika Formunen
- Antti Nerg
- Jani Pihlajamaa ja Sari Koponen
- Tomi Kurki
- Jukka Ranta
- Brinkkalan vahtimestarit
- Esa Keskitalo
- Reetta Valtari
- Jerry Nyholm
- Tuija Alihaanperä
- Saara Kemppi
- Suvi Kotilainen
- Janne Mustonen
- Markus Murtola
- Heikki Tolin

Turun Vanhalla Suurtorilla nähdään elokuussa monipuolinen kattaus sirkusesityksiä. Multi Bueno Festivaali tuo katusirkusesiintyjät Turun Vanhalle Suurtorille jopa Irlannista ja Kolumbiasta asti!

Päivän aikana nähdään muun muassa hyppynarutemppuja, pallokatapultti, lennokkaita voltteja vipulaudalla, näyttävää pariakrobatiaa, päälläseisontaa, sanatonta komiikkaa, ilma-akrobatiaa ja paljon muuta.

Ohjelmaa on kaikenikäisille klo 11.00 ja klo 20.00 välillä. Paikalle siirrettävät nousevat katsomot takaavat, että jokainen näkee esitykset hyvin. Osalla esitysistä on säävaraus. Katsomot eivät ole katettuja.

Kaiken muun hyvän lisäksi tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton! Huomaa kuitenkin katuesitysten kansainvälinen HYVÄ KÄYTÄNTÖ.

Muista ottaa mukaan käteistä rahaa tai Mobilepay-sovellus artisteja varten! Hyvän katuesityksen päätteeksi esiintyjälle kuuluu hyvän käytännön mukaan avokätinen lahjoitus.

Kansainvälinen standardilahjoitus esiintyjää kohden on nykyään 2-10€, mutta ylärajaa ei tietenkään ole. Tehdään yhdessä Turusta Suomen paras ja palkitsevin katuesityskohde!
KAI KUUTAMO
Seremoniamestari
MobilePay: 0407546182

Kai Kuutamo on palkittu esiintyvä taiteilija, jonka erikoisalaa ovat puhetyöt, komiikka ja jongleeraus. Uransa aikana Kuutamo on esiintynyt mm. Englannissa, Saksassa, Belgiassa, Ranskassa, Ruotsissa, Eestissä, Thaimaassa, Kambodzassa sekä Suomessa. Hän on myös voittanut katuesiintymisen Suomen mestaruuden. Hänet tunnetaan monista yhteyksistä kuten monipuolisena jonglöörinä, jokapaikan esiintyjänä, taiteilijana, juontajana, sirkuskauppa.com -verkkokaupan pitäjänä, jongleerauksen opettajana tai virheellisesti taikurina.

Multi Bueno festivaali on Kai Kuutamon perustama alati elävä ja muuntuva juhlatapahtuma, joten on vain luontevaa että hän myös isännöi tämän vuoden katusirkusesitystapahtumamuotoisen Multi Buenon. Juontojen ohessa hän saattaa yltyä näyttämään myös muutaman valikoidun suosikkitempun...

Esityksen kesto noin 9 tuntia
www.kaikuutamo.com

SIMON LLWELLYN
( IRLANTI )
We Are The Champions
MobilePay: 0417006597

Chaplinin perilliseksikin tituleerattu irlantilainen sirkustaiteilija Simon Llewellyn on esiintynyt yli 25 vuoden ajan yli 20 maassa erilaisille yleisöille aina Walesin prinssistä ja suurista kabareista jordanialaisten pakolaisleirien lapsiin.

We Are The Champions on huikea hämmästyttävien taitojen kavalkadi, jossa sirkustemput ja fyysinen komedia lyövät kättä päälle! Esitys huipentuu Simonin maailmankuuluun jalkapallojongleeraukseen, joka on tasapainon, pyörittelyn ja uskomattoman tarkkuuden juhlaa. Liity siis yleisöön, laula mukana, taputa käsiäsi ja heittäydy täysin tämän verrattoman herran syleilyyn!

Esityksen kesto noin 40 min.
www.simonllewellyncircus.com

BLIND GUT COMPANY
Viihdy! Viihdy! Viihdy!
MobilePay: 0503434362

Esitys! Vai onko?
Halpahintaista viihdettä kovalla pöhinällä.
Tule, naura, nauti ja viihdy!
Se on juuri sinulle. Oletko valmis? Et ole.
Ole!
Viihdy!

Esityksen kesto noin 30 min.
www.blindgut.com

DUO COLOR EXPRESS
TT-1000
MobilePay: 0407612623

Duo Color Express on kahden akrobaatin, Teemu Skönin ja Lassi Tauriaisen, muodostama ryhmä. Ryhmä tunnetaan mm. rämäpäisestä akrobatiasta ja luovan leikkisästä otteesta luoda koko perheen esityksiä.

TT-1000-esityksessä yleisö pääsee aikakoneella matkalle eri ulottuvuuksiin! Tulevaisuuden katusirkus on täällä! Mitä syntyy kun yhdistetään vipulautahyppyjä, pomppivia esineitä ja pala värikästä hulluutta? Näe TT-1000 on Multi Buenossa! Vauhdikas ulkona toteutettava koko perheen sirkus-show sisältää vipulautahyppyjä, akrobatiaa jättimäisellä jumppapallolla, lekajongleerausta sekä muita värikkäitä yllätyksiä.

Esityksen kesto noin 30 min.
www.duocolorexpress.fi

MARIANNE VAALIMAA
Circus for Funk!
MobilePay: 0440899678

Aikuinen, joka leikkii työkseen! Circus for Funk! -esityksessä Marianne pitää tosissaan hauskaa, kun hän hyppii hyppynarulla rock´n´rollin tahtiin ja tanssii jazzia hulavanteiden kanssa. Mukana on myös sirkukselle ominaista vaaran tuntua. Esityksen nimi viittaa hauskanpitoon ja funk-tähtien huolettomaan asenteeseen.

Esityksen kesto noin 30 min.
www.mariannevaalimaa.com

PEKKA LAAMANEN
Ranttali
MobilePay: 0442857706

Pekka Laamanen on tullut tutuksi yleisölle monesta yhteydestä. Hänen esityksensä on tuttu näky Turun jokirannassa tai torilla. Jotkut taas tuntevat hänet Aura Companyn yhtenä perustajajäsenenä, toiset Romanian sirkuskiertueista tai FlouTilan pandemian aikaisesta pihaesityskiertueesta.

Ranttali on Pekka Laamasen yhden miehen sirkusesitys, joka yhdistelee eri sirkuslajeja ja kommunikointia yleisön kanssa. Sirkuslajeina nähdään mm. yksipyöräilyä, keppihevostasapainoilua, akrobatiaa ja jongleerausta. Esityksen aikana yleisöllä on mahdollisuus puhua ja kysyä kysymyksiä ihan mistä vain! Esitys on nähty päiväkodeissa, kouluissa, sairaalan lastenosastoilla sekä kaduilla ja se on taannut joka kerta hyvän mielen sekä lapsille että aikuisille. Ranttali saattaa lähteä iloisesti lapasesta!

Esityksen kesto noin 30 min.
www.sirkusteatteriaura.com

ROSA LAUKKANEN
Summer Tempest
MobilePay: 0504907553

Rosa Laukkanen on Tamperelainen sirkusartisti, joka on saanut sirkuskoulutuksensa Turun Taideakatemiassa. Multi Bueno sirkusfestivaaleilla Rosa esittää ilma-akrobatiaa vertikaaliköydellä. Rosa yhdistelee köydessä omintakeisella herkällä otteella erilaisia liikekieliä, rytmejä sekä sirkusteknisiä tyylejä luoden valloittavia ja tunnelmallisia kokonaisuuksia.

Inspiraatiota tämän esityksen valmistamiseen Rosa sai nykyklassisesta musiikista ja sen synnyttämistä mielikuvista: kesän rikkaan vihreät lehtipuut taivaan harmaita pilviä vasten, oikukas myrskytuuli.

Esityksen kesto noin 7 min.
rosacircus.portfoliobox.net

LOTTA INGRAEUS
Dew Dance
MobilePay: 0509189809

Charlotta Ingraeus, tuttavallisemmin Lotta, on turkulaistunut tamperelainen, jonka intohimo on vertikaalikangas eli kangas tai silkit. Lotta on esiintynyt monipuolisesti eri tiloissa ja tilaisuuksissa, yökerhojen lavoilta Turun kaupunginteatterin päänäyttämölle ja joulumarkkinoilta Suomen joutsenen mastoon.

Dew Dance -teos on saanut inspiraatiota rauhallisista aamuista luonnon helmassa. Hiljaisista hetkistä kun yö vaihtuu aamun, kun ruohoa peittää kevyt aamunkaste ja maailma tuntuu pysähtyneen.

Esityksen kesto noin 7 min.
INSTAGRAM: @lottaingr

JOSÉ & NINNA
( KOLUMBIA / SUOMI )
From Colombia with Love
Mobilepay: 0451582757

José Valencia on kolumbialainen sirkustaiteilija, joka yhdistää kaksi sirkuksen vaativaa lajia toisiinsa: päälläseisonnan ja jongleerauksen. Hän on kansainvälisesti tunnettu usean esineen jongleeraustempuista, jotka hän suorittaa päällään tasapainnoillen ilman minkäänlaista tukea. Hän on ainoa ihminen maailmassa tällä hetkellä, joka pystyy sujuvasti jongleeraamaan viittä palloa yhtäaikaa päällään seisten. Hän on myös vertaansa vailla oleva käsilläseisoja.

Josén ja hänen suomalaisen vaimonsa Ninnan esityksessä saamme nähdä Josélta sekä käsilläseisontanumeron että päälläseisontajongleerausnumeron ja lisäksi vielä Josén ja Ninnan yhteisen pariakrobatianumeron. Pariskunta on tänä kesänä kiertänyt ympäri Suomea esiintymässä kaduilla ja toreilla. He myös voittivat heinäkuussa Katuesiintymisen Suomenmestaruuden 2023! Nyt he saapuvat kaikkien iloksi myös Multi Buenoon!

Esityksen kesto noin 20 min.
@headbalancer

CIRCUS LOUNGE
Jättimäiset Jättiläissaippuakuplat!
MobilePay: 0504053279

Circus Lounge on Turussa sijaitseva monitoimitila, jossa harjoittelevat paitsi monet sirkustaiteen ammattilaiset myös trikkaajat, tanssijat ja acro-joogan harrastajat. Circus Lounge tarjoaa joustavia harjoitusaikoja ammattilaisille, kotoisan tunnelman, tapahtumia sekä säännöllisiä tunteja mm. acro-joogassa ja ilma-akrobatiassa. Heiltä voi myös tilata sekä esityksiä että opetusta ja työpajoja.

Multi Buenossa pääsemme nauttimaan jättimäisistä jättisaippuakuplista, jotka ovat niin suurenmoisia että niiden kuplanesteen reseptikin on tarkoin varjeltu salaisuus! Jos kiinnostuit harjoitustilasta tai Circus Loungen muista palveluista, tarkista verkkosivut alta ja ota yhteyttä!

Esityksen kesto vaihtelevasti päivän mittaan.
www.circuslounge.fi
11.00 Duo Color Express
- TT-1000


12.30 Marianne Vaalimaa
- Circus For Funk!


13.30 Pekka Laamanen
- Ranttali


14.30 Ilma-akrobaatit
Charlotta Ingraeus - Dew Dance
Rosa Laukkanen - Summer Tempest


15.00-15.45 Avoin sirkustyöpaja
- Eri sirkusvälineiden kokeilua taiteilijoiden ohjauksella


16.30 Simon Llewellyn
- We Are The Champions


18.00 Jose & Ninna
- From Colombia With Love


19.00 Blind Gut Company
- Viihdy! Viihdy! Viihdy!Alueella viihdyttävät lisäksi vapaalla aikataululla Littoisten Posetiivari ja Circus Loungen Jättisaippuakuplat.

Muutokset pidätyksiin oikeutetaan.


Turun Vanhasuurtori | Tapahtuma-alue

Klikkaa karttaa suurentaaksesi.

Paikalle kannattaa saapua jalan, pyörällä tai julkisilla kulkuneuvoilla.
Karttaan merkattu WC Brinkkalan sisäpihan perällä on esteetön.
HUOM! Brinkkalan sisäpiha on päällystetty mukulakivillä.

Ravintola Löytö Teinin sisäpihalla palvelee klo 12.00-20.00. Keittiö suljetaan klo 19.00.

Suurtorilta katsomon tuntumasta löydät liikkuvat herkkukojut:
- Igin Hattara
- Turku Kahvilla
- POPS! -jäätelöt

Turun Vanha Suurtori tarjoaa myös paljon muuta nähtävää ja koettavaa:
- Turkuseuran ja kaupungin toteuttama Meijä Manu -valokuvanäyttely
- Föri-Puoti Brinkkalan talossa auki klo 11-17
- Turun Taidelainaamo Raatihuoneen katutasossa auki klo 12-16
- Käsityöläisten makasiinimyymälät Luostarin Välikadulla

Tapahtuman järjestää Kai Kuutamo & Sirkussirkus ja tapahtumaa ovat tukeneet Turun Kaupunki ja Turun Teatterisäätiö. Tapahtuma on yksi Sytytä Turku -kilpailussa valituista hankkeista. Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.


Yhteistyökumppaneita tapahtumassa ovat mm. Ravintola Gastropub Löytö, josta löydät tukevaa purtavaa päivän aikana ja apua, jos kaljahammasta alkaa kolottaa. Lisäksi mukana ovat liikkuvat kojumyyjät Igin Hattara, Turku Kahvilla sekä POPS! -jäätelöt.


Ravintola Löytö Teinin sisäpihalla palvelee klo 12.00-20.00. Keittiö suljetaan klo 19.00. Suurtorilta katsomon tuntumasta löydät liikkuvat herkkukojut.

TAITEELLINEN JOHTAJA

Kai Kuutamo
kai@sirkussirkus.com
0407546182


TUOTTAJA

Marianne Vaalimaa
marianne.vaalimaa@gmail.comTapahtuma facebookissa: Multi Bueno Festivaali -facebook-tapahtuma


Instagramissa voit seurata @sirkussirkus tai @kaikuutamo


Multi Bueno järjestettiin viimeksi vuonna 2015 Barker Teatterilla Turun Raunistulassa.

Tutustu vuoden 2015 festivaaliin tarkemmin tästä linkistä:

Multi Bueno Festivaali 2015 -verkkosivutWebsite sponsored by www.sirkussirkus.com