Joulupukki ja hänen lahjakas tonttuystävänsä Tempputonttu esittävät rakastettuja joululauluja ja hämmästyttäviä jongleeraustemppuja. Vauhdikas ja hauska esitys sopii kaikenikäille lapsille ja aikuisille.

Esityksessä kuullaan joululauluja rokkaavalla meiningillä ja hämmästellään painovoimaa uhmaavia jongleeraustemppuja eri välinein! Kiperiltä tilanteiltakaan ei säästytä esityksen aikana, kun laulujen lomassa pohditaan poroja kahvimukissa, tuntuvia Korvatunturin korvapuusteja sekä sitä miten moni asiaa menee helposti pipariksi.

Lapsille suunnattu lämminhenkinen ja hauska jouluesitys tarjoaa huumorin helmiä myös aikuiskatsojalle, ja taitavat sirkustemput hämmästyttävät kaikenikäisiä.

Työryhmällä, Merkkareistakin tutuilla muusikko Valtteri Virtasella ja sirkustaiteilija Kai Kuutamolla, on reilusti kymmenien vuosien kokemus niin jongleerauksen, joulupukkeilun kuin musiikinkin saralta. Työryhmä on ilahduttanut pieniä ja isompiakin joulunodottajia muun muassa Turun ja pääkaupunkiseudun päiväkodeissa, monenlaisissa joulutapahtumissa, Turun Yliopistollisessa Keskussairaalassa sekä Suomen Punaisen Ristin vastaanottokeskuksessa.

Erikseen sovittaessa esityksen yhteydessä onnistuu myös valokuvaustuokio tai lahjojenjako.

Kesto noin 20 min | Suositusikä 3+
Pystytys 30 minuuttia. Purku 20 minuuttia.
Esitykseen sisältyy oma äänentoisto
Esitys soveltuu pieniinkin tiloihinYHTEYDENOTOT

Valtteri Virtanen
valtteri3@gmail.com
040 518 1271

Kai Kuutamo
kai@sirkussirkus.com
040 754 6182

PROMOOTIOKUVAT
(Klikkaa kuvat suuremmiksi)
Valokuvaaja: Ville-Matias RoiskoSivuston sponsoroi sirkussirkus.com