SISÄPIHASIRKUS (2020)


Created in association with the Finnish National Theatre Touring Stage (Kansallisteatterin Kiertuenäyttämö) in 2020 to fight the Korona oppression of performing arts and to answer the demanding need of culture experiences in health facilities.

A car and two circus artists hit the inner yards of retirement homes, hospitals and service centers for the elderly around the capital area and south-western Finland. The circus acts are composed to well known Finnish hit songs from different era ranging from the 1960's translated russian hits to modern day Finnish popular music. The performance as a whole forms a strangely fascinating time travelling jukebox sort of show where two circus artists perform in front, around and on top of the tour car. The show is lively hosted between the acts and travels seamlessly from act to act like a fish in a barrel.For ages between 2-105
Duration: 40 min.
Language: Finnish or English
Space: Performed outside. Needs to have free air space. Less the wind the better.

Crew: Kalle Lehto, Kaj-Mikael Schutt
Performers: Kalle Lehto, Kaj-Mikael Schutt
Artistic consultant: None
Producing and marketing: Kaj-Mikael Schutt
Website and graphics: Kaj-Mikael Schutt
Poster: Kaj-Mikael Schutt
Costume design: Crew
Photographs: Sanna Breilin
Supporters: Kiertuenäyttämö, Suomen Kulttuurirahasto
Katso YLEn juttu esityksestä tästä:Yle Areena 22.7.2020
Kansallisteatterin Kiertuenäyttämön Sisäpihasirkus tien päällä

Feedback / Palautteita


Hei, kiitos teille ihanasta ja elävästä esityksestä. Puhetta on ollut hauskoista ja taitavista miehistä, ja vaikka monella on muistisairaus jo pitkälle edennyt niin tälläinen esitys nostattaa jotain lapsuuden ja nuoruuden ajatuksia? olemme Koivulehdon palvelukodin sekä häävuoren palvelukekuksen Facebook sivuille teistä laittanut kuvia ja videoita ja huomasin että muutkin Akselin taloista olivat laittaneet. Onkohan teillä suunnitteilla talvi sirkus esitystä... Terv. Riikka KaronenMoikka Kai! Kiitos upeasta esityksestä juhannuksena. Asukkaat ovat olleet iloissaan taituruudestanne. Aion laittaa Saga Kaskenniityn sivuille kodin kuulumisiin juhannuksesta jonkun jutun.Saanko pyytää että laitat laskun Riikan osoitteeseen Riikka.janatuinen@sagacare.fiJään itse lomalle niin tulee ajoissa maksuun. Hyvää kesää teille ja kiitos vielä viimeisestä. Toivottavasti nähdään taas pian.

Ystävällisin terveisin Melina Lillberg-Palmu Vapaa-ajan ohjaaja Saga Kaskenniitty / KaskenpuistoKiitos paljon vierailustanne, piristitte päiväämme.

ystävällisin terveisin, Johanna Korpela Asumispalveluiden päällikkö Perusturvakuntayhtymä AkseliKiitos vierailustanne. Ainakin kaksi edessäni ollutta rouvaa olivat innoissaan esityksestä ja innostuivat vielä enemmän,  kun aloitte vähentää vaatteita!

Kesäterveisin Sari Luukan palvelukeskusHei! Kiitos esiintymisestänne – olen kuullut, että esitys oli todella hieno J! Tulin eilen töihin ensimmäiseltä lomapätkältäni ja en tiedä, onko Melina laittanut jotain kuvia nettiin (voit vilkaista alla olevasta linkistä ainakin Puiston sivuille. Sieltä pääset myös Niityn kodin kuulumisiin). Liitteenä laskutustiedot. Nyt toivomme sähköistä laskua tai että esiintyjä itse laittaa laskun laskutusjärjestelmäämme. Lähettäisitkö samalla kopion tai kuvakaappauksen laskusta minulle, jotta kirjanpitoni on kohdillaan. Kiitos vielä yhteistyöstä! Toivottavasti pääsette joskus taas uudestaan J!!!

Ystävällisin terveisin, Riikka Riikka Janatuinen Vapaa-ajan ohjaajaHei, Kiitos vielä kovasti teille upeasti esiintymisestä! Asukkaat vielä tälläkin viikolla muistelivat teidän hienoja sekä jännittäviä temppuja. Mulla on hirveästi kuvia joita napsisin ja tekisin niitä teille mieli lähettää, mutta melkein jokaisessa kuvassa on joku asukas tunnistettavissa ja salassapitovelvollisuuden vuoksi en voi niitä lähettää. Mukavaa kesää teille ja tervetuloa Vuokkokotiin uudelleen!

ystävällisin terveisin Nora Söderström Toiminnanohjaaja Vuokkokoti Murkionkatu 10, 20740 Turku Hyvinvointitoimiala, vanhusten asumispalvelut, Vanhuskeskus 4 Turun KaupunkiHei, Varsinais-Suomen sirkusirkuksen sirkustaiteilijat olivat meillä Vuokkokodissa viimeviikon perjantaina 2.7. esiintymässä. Iso kiitos vielä teille kulttuurirahastoon sekä Ollille Turun kirjastoon tämän mahdollistamisesta meidän asukkaille. Tämä oli erityisen hieno tilaisuus. Asukkaat, omaiset sekä henkilökunta ihasteli sirkustaiteilijoiden temppuja ja katseli niitä jännittyneinä. Meillä ei ole aikaisemmin ollut tällaista esiintyjää, joten tämä oli aivan huippua! Otin paljon kuvia, mutta melkein jokaisessa valokuvassa asukkaat ovat tunnistettavissa joten niitä en voi valitettavasti lähettää. Mutta liitteenä muutama kuva myös teille. Oikein ihanaa kesää teille ja kiitos vielä paljon!

ystävällisin terveisin Nora Nora Söderström Toiminnanohjaaja Vuokkokoti Murkionkatu 10, 20740 Turku Hyvinvointitoimiala, vanhusten asumispalvelut, Vanhuskeskus 4 Turun Kaupunki

KUVIA

Website sponsored by www.sirkussirkus.com