ETUSIVU | SIRKUSVÄLINEET | TILAUS | SPONSOROINTI | PUTIIKKIJongleeraus
PALLOT       KEILAT       RENKAAT       UNIIKIT       DIABOLO       TULI       MUUT

Ilma-akrobatia
KANKAAT       KÖYDET       TRAPETSIT       REMMIT       RIGGAUS

Tasapainoilu
YKSIPYÖRÄISET       SLACKLINE       PUUJALAT

Muut
KENDAMA       TAIKA       KIRJAT JA DVD:t       PAIDAT
ILMA-AKROBATIAKANGAS
PAKETTI - ALL IN 1 PROFESSIONAL


Vertikaalikangaspaketti joka sisältää 20 metrin kankaan, alumiinileikarin ja kaiken mitä tarvitset kankaan turvalliseen kiinnittämiseen. Paketissa CAMP-kiipeilykahdeksikko, CAMP-alumiinileikari, kaksi teräksistä Rock Empire -sulkulenkkiä, Rock Empire -nauhalenkki sekä valitsemasi värinen Duradero-kangas. Paketti on muuten samanlainen kuin "ALL-IN-1" ALU-8 paitsi että mukana on pyörimisen mahdollistava alumiinileikari sekä lisäksi tarvittava toinen sulkulenkki. Voit katsoa tarkemmat tiedot paketin tuotteista ilma-akrobatiasivun tuotekohtaisista selostuksista.

TARJOUS 270.00 €

(Norm. 279.00 €)MICRO DIABOLO


Henrysin Micro diabolo kulkee näppärästi mukana ja tajoaa pienen kokonsa puolesta haastetta temppuihin. Pienin diabolo, jolla on vielä mahdollista tehdä suurin osa perustempuista. Pieni koko ja kevyt paino opettavat tarkkuutta ja herkkyyttä.
halkaisija 80 mm / leveys 63 mm / 135 g

TARJOUS 16.00 €

(Norm. 22.00 €)
(ei sisällä keppejä)
UUTUUDETJANI SUIHKOSEN MAGNEETTIKEPULAT


Nämä magneettikepulat kehitti Jani Suihkonen kauan ennen kuin kukaan keksi vielä temppuilla magneettikeiloilla. Omintakeinen alkuperäinen väline, jota ei muista kaupoista varmasti löydä. Myytävät kepulat ovat Mestarin itsensä käsien töitä. Katso video alempaa, jossa Jani Suihkonen esittelee välineensä mahdollisuuksia. Vahvojen magneettien takia väline tulee pitää kaukana luottokorteista ja eletroniikasta. Sirkussirkus ei vastaa mahdollisista välineen aiheuttamista vahingoista. Kepulat myydään kolmen kappaleen seteissä.

Pituus 53 cm / Paino 215 g

70.00 € / 3 kpl setti


MISTER BABACHE JONGLEERAUSVEITSI


Alumiininen ja kevyt jongleerausveitsi. Mukava ja pehmeä kierrekahva. Paras veitsi neljän ja viiden veitsen jongleeraukseen. Veitsi ei ole terävä, vaikka näyttää siltä. Varovaisuus on silti hyvä pitää mielessä, sillä vaikka veitsen terä ei ole terävä, se sattuu osuessaan. Veitsen heikoin kohta on terän juuri ja sen kiinnitys. Harjoitella kannattaa pehmeällä alustalla kuten nurmikolla veitsien pitkän iän takaamiseksi.

Pituus 55 cm / Paino 215 g

30.00 €
QU-AX GIRAFFE 20" KIRAHVIPYÖRÄ


Yllä uusiin korkeuksiin! Tähtää korkealle tänä vuonna! Nyt on korkea aika kokeilla jotain uutta! Teidän korkeutenne! Ja niin edelleen.

Vaaran tuntua, jännitystä ja näyttävyyttä hakeville kirahvipyörä on oikea valinta. 150 cm korkeassa kirahvipyörässä on vahva teräsrunko, ketjuvälitys, eloksoitu vanne ja keskiö, 36 pinnaa sekä 20" rengas. Peruspolkimet hyvällä pidolla. Mukava satula vaihdettavilla puskureilla. Näppärä satulan korkeudensäätö. QU-AX takaa laadun.

Ajajan suositeltu maksimipaino 75 kg.
Ajajan suositeltu minimi haarakorkeus noin 60 cm.

Korkeus 150 cm / Paino 10,5 kg

249.00 €
KH20 KRIS HOLM TRIAL


Rakennettu kestämään pahoinpitelyä ja väärinkäyttöä. Kris Holm nimikkopyörä on suunniteltu nimen omaan trial-ajoon, kovaan katukäyttöön sekä kaupunkitemppuiluun. KH20 on lähes kaikkien kilpailevien Trial-ammattilaisten valinta. Kevyt, laadukas ja äärimmäisen kestävä. Yksipyöräisten eliittiä. Alla olevalta videolta voit todistaa tämän pyörän mahdollisuudet.

Ajajan suositeltu maksimipaino 100 kg.
Ajajan suositeltu minimi haarakorkeus noin 60 cm.

Paino 5,4 kg

495.00 € (TILAUSTUOTE)


Sirkussirkus ei pyri tarjoamaan laajinta valikoimaa, vaan pikemminkin vain parasta laatua.
Hinta-laatusuhde on suuri vaikuttaja tuotteiden valikoinnissa myyntilistallemme.
Toinen painava tekijä on ammattilaisten ja tosiharrastajien käyttökokemukset.
Jos tuotteista on kysyttävää, tai listalla ei ole tuotetta jota etsit, niin otathan yhteyttä sähköpostitse.
Kaikki hinnat ovat kappalehintoja, ellei toisin tuotteen yhteydessä mainita.


Lonttistentie 14, Turku | 040 754 6182 | kauppa@sirkussirkus.com