ETUSIVU | SIRKUSVÄLINEET | TILAUS | SPONSOROINTI | PUTIIKKIJongleeraus
PALLOT       KEILAT       RENKAAT       UNIIKIT       DIABOLO       TULI       MUUT

Ilma-akrobatia
KANKAAT       KÖYDET       TRAPETSIT       REMMIT       RIGGAUS

Tasapainoilu
YKSIPYÖRÄISET       SLACKLINE       PUUJALAT

Muut
KENDAMA       TAIKA       KIRJAT JA DVD:t       PAIDATUNIIKIT JONGLEERAUSVÄLINEETSUOMALAINEN PATUKKA (FINNISH POLE)


Kai Kuutamon kehittelemä jongleerausväline, jonka käsittelyssä yhdistyvät keilajongleeraus- ja keppimanipulaatiotekniikat. Pitkän mittansa ansiosta suomalaiset patukat pyörivät erittäin hitaasi, ja niillä on helppo luoda muista jongleerausvälineistä visuaalisesti poikkeavaa materiaalia. Pitkä mitta tuo mukanaan myös raskautta. Vaikka väline on erittäin kevyt itsessään, sen käsittelyyn tarvitaan paljon panosta vipuvoimailmiön takia. Katso video alta nähdäksesi joitain välineen mahdollisuuksista. Värinä vain valkoinen. Patukat myydään kolmen kappaleen seteissä.

Pituus 150 cm / Paino 250 g

50.00 € / 3 kpl setti


JANI SUIHKOSEN MAGNEETTIKEPULAT


Nämä magneettikepulat kehitti Jani Suihkonen kauan ennen kuin kukaan keksi vielä temppuilla magneettikeiloilla. Omintakeinen alkuperäinen väline, jota ei muista kaupoista varmasti löydä. Myytävät kepulat ovat Mestarin itsensä käsien töitä. Katso video alempaa, jossa Jani Suihkonen esittelee välineensä mahdollisuuksia. Vahvojen magneettien takia väline tulee pitää kaukana luottokorteista ja eletroniikasta. Sirkussirkus ei vastaa mahdollisista välineen aiheuttamista vahingoista. Kepulat myydään kolmen kappaleen seteissä.

Pituus 53 cm / Paino 215 g

70.00 € / 3 kpl setti


KUUTAMO 75 mm


Kai Kuutamon oma henkilökohtainen pallomalli. Pallo on niin kutsuttu venäläistyylinen pallo, jossa on ohuen kuoren sisällä vain 1/3 hiekkatäytettä. Vapaasti liikkuva hiekka antaa pallolle vakautta ilmassa pallon kevyestä painosta huolimatta. Keveys taas helpottaa korkeita heittoja ja yli seitsemän pallon jongleerauskuvioita. Lisäksi pudotessaan pallo jää hiekan ansiosta usein aloilleen, eikä vieri niin kauas kuin näyttämö- tai tekstiilipallot. Kuutamo-pallot sopivat erinomaisesti myös aloittelijoille. Näillä palloilla Kai Kuutamo teki Suomen ennätyksen 10 pallon jongleerauksessa vuonna 2015.
75 mm / 70 g

5.00 €
KUUTAMO 60 mm


Pienempi Kuutamo-pallo pienemmille jonglööreille tai jonglööreille, jotka haluavat heittää yli kymmentä palloa. Pallo on niin kutsuttu venäläistyylinen pallo, jossa on ohuen kuoren sisällä vain 1/3 hiekkatäytettä. Vapaasti liikkuva hiekka antaa pallolle vakautta ilmassa pallon kevyestä painosta huolimatta. Keveys taas helpottaa korkeita heittoja ja yli seitsemän pallon jongleerauskuvioita. Lisäksi pudotessaan pallo jää hiekan ansiosta usein aloilleen, eikä vieri niin kauas kuin näyttämö- tai tekstiilipallot. Kuutamo-pallot sopivat erinomaisesti myös aloittelijoille.
60 mm / 60 g / Värinä toistaiseksi vain valkoinen.

5.00 €
VYÖHOLSTERIT ISOILLE (40cm) RENKAILLE


Eli suomeksi vyölle asetettavat metalliset rengaskannattimet. Lauri Koskisen suunnittelemat ja seppä Toni Saikkosen toteuttamat holsterit ovat paitsi kestävät myös tyylikkään yksinkertaiset ja sirot. Holsterit ovat alunperin suunniteltu yli kahdeksan renkaan jongleeraukseen ja muihin vastaaviin tilanteisiin, jossa käsitila loppuu kesken. Saattaa helpottaa lähtöä myös seitsemän ja kahdeksan renkaan jongleerauskuvioihin. Holstereihin sopii Babachen 40 cm jongleerausrengas. Hintaan sisältyy kaksi holsteria (yksi kummallekin puolelle). Hinta ei sisällä vyötä. Alla olevassa kuvassa holsterit puettuna. Värinä vain hopeinen.

Pituus 60 cm / Paino 325 g (per holsteri ilman rengasta)

30.00 € / pari

(Hinta ei sisällä vyötä)

Sirkussirkus ei pyri tarjoamaan laajinta valikoimaa, vaan pikemminkin vain parasta laatua.
Hinta-laatusuhde on suuri vaikuttaja tuotteiden valikoinnissa myyntilistallemme.
Toinen painava tekijä on ammattilaisten ja tosiharrastajien käyttökokemukset.
Jos tuotteista on kysyttävää, tai listalla ei ole tuotetta jota etsit, niin otathan yhteyttä sähköpostitse.
Kaikki hinnat ovat kappalehintoja, ellei toisin tuotteen yhteydessä mainita.


Lonttistentie 14, Turku | 040 754 6182 | kauppa@sirkussirkus.com