ETUSIVU | SIRKUSVÄLINEET | TILAUS | SPONSOROINTI | PUTIIKKIJongleeraus
PALLOT       KEILAT       RENKAAT       UNIIKIT       DIABOLO       TULI       MUUT

Ilma-akrobatia
KANKAAT       KÖYDET       TRAPETSIT       REMMIT       RIGGAUS

Tasapainoilu
YKSIPYÖRÄISET       SLACKLINE       PUUJALAT

Muut
KENDAMA       TAIKA       KIRJAT JA DVD:t       PAIDATILMA-AKROBATIAREMMITRemmit ovat sirkusväline, josta käytetään myös tunnetumpia nimityksiä liinat tai strapsit (lainasana eng. straps). Väärinkäsitysten välttämiseksi Sirkussirkus Putiikissa puhutaan kuitenkin remmeistä. Liinat ja kankaat kun tuppaavat menemään sekaisin keskenään ihan ammattilaisillakin. Remmit juontavat juurensa telinevoimistelusta, ja ovat jokseenkin renkaisiin verratava väline. Remmeissä voi kuitenkin toteuttaa paljon monipuolisempaa tempputekniikkaa, ja ne usein ripustetaankin suhteellisen matalalle, jotta käyttäjä voi liikkua samaan aikaan myös lattialla irroittamatta otettaan välineestä.ILMA-AKROBATIAREMMIT - ALL-IN-1-PAKETTI


Paketti sisältää valitsemasi väriset viiden metrin Firetoys ilma-akrobatiaremmit sekä kaiken mitä tarvitset remmien ammattimaiseen kiinnittämiseen. Pakettiin sisältyy Rock Empire -ankkurilevy remmien levittämistä varten, kolme CAMP-alumiinileikaria (svivelit) remmien ja kiinnityksen vapaan pyörimisen mahdollistamiseksi sekä tarvittavat neljä sulkulenkkiä (karabiinit) osien turvalliseen kiinnittämiseen. Katso tarkemmat tuotetiedot tuotteiden omista selosteista alempaa.


350.00 €
FIRETOYS - ILMA-AKROBATIAREMMIT


Firetoysin valmistamat 100% polyesteria olevat remmit ovat pehmeät, ohuet, kestävät ja edulliset. Pehmeä polyesteri on ohutta, mutta kestävää ja toimii erityisen hyvin kietomistempuissa. Suuret 30cm päätylenkit mahdollistavat myös helpon jalkojen käytön remmeissä. Remmejä löytyy kahdessa värissä ja neljässä eri mitassa. Hinnat ovat pareittain. Kolmiokarabiinit sisältyvät hintaan.

Pituus 5-10 m / Leveys 45 mm / Paino 1 - 1,6 kg
Murtumispainoraja 2200 kg
Työskentelypainoraja 300 kg

5 m / 150 €
6 m / 160 €
8 m / 170 €
10 m / 180 €
ROCK EMPIRE - ANKKURILEVY 3/5


Rock Empire -merkkinen ankkurilevy yhden kiinnityspisteen jakamiseksi kahteen tai useampaan. Erinomainen vaihtoehto esimerkiksi remmien (liinat/strapsit) kiinnittämiseen ja levittämiseen.

Korkeus 100 mm / Leveys 158 mm / Paksuus 10 mm / Paino 230 g
Murtumispainoraja 4000 kg

50.00 €
CAMP - ALUMIINILEIKARI


Laakeroitu leikari eli "swiveli", joka on valmistettu kuumataotusta alumiinista. Yksi vahvimmista markkinoilla olevista alumiinileikareista. Leikarin murtolujuus on 35 kilonewtonia, jolloin se kannattaa noin 3500 kilogramman painon. Leikari mahdollistaa pyörimisen pituusakselin ympäri, ja estää esimerkiksi ilma-akrobatiakankaan kiertymisen. Alumiinista valmistetut kiinnikkeet ja varusteet vaativat kunnon tarkistuksen joka käyttökerran yhteydessä, ja niitä ei saa pudottaa kovalle lattialle edes pöytäkorkeudelta. Iskut saattavat heikentää murtolujuutta. Yksilöllisesti tarkastettu ja numeroitu. (CE EN354)

Pituus 116 mm / Leveys 53 mm / Paino 160 g
Murtumispainoraja 3500 kg
Työskentelypainoraja 500 kg

40.00 €
ROCK EMPIRE - TERÄKSINEN SULKULENKKI


Rock Empire -merkkinen teräksinen ruuvilukitteinen ovaalilukkosulkulenkki eli "karabiini". Erittäin korkealaatuista terästä, soveltuu vaikeisiin olosuhteisiin. Sulkulenkissä patentoitu K-Lock -portti. Portin avauma 21 mm. Ruuviosan väri saattaa vaihdella. Yksilöllisesti tarkastettu ja numeroitu. (CE EN362)

Pituus 110 mm / Leveys 62 mm / Paino 173 g
Murtumispainoraja pituussuunnassa 2800 kg
Murtumispainoraja porttia vasten 1800 kg
Murtumispainoraja pituussuunnassa avonaisena 1000 kg

12.00 €
PETZL - TERÄKSINEN SULKULENKKI (MUSTA)


Petzl-merkkinen musta teräksinen ruuvilukitteinen ovaalilukkosulkulenkki eli "karabiini". Erittäin korkealaatuista terästä, soveltuu vaikeisiin olosuhteisiin. Sulkulenkissä patentoitu K-Lock -portti ja punainen turvaindikaattori, joka varoittaa lähietäisyydelle näkyvästi mikäli portti on unohtunut lukita. Portin avauma 21 mm. Yksilöllisesti tarkastettu ja numeroitu. (CE EN362)

Pituus 113 mm / Leveys 63 mm / Paino 195 g
Murtumispainoraja pituussuunnassa 2700 kg
Murtumispainoraja porttia vasten 700 kg
Murtumispainoraja pituussuunnassa avonaisena 700 kg

18.00 €
NAUHALENKKI 80 cm


Rock Empire -merkkinen tuhti korkean paikan työskentelyyn tarkoitettu 80 cm nauhalenkki eli "slingi". Sukitettu malli, jonka kulumista on turvallista seurata. Päällyssukka ei ole osa kantavaa lenkkiä, mutta sen kuluttua puhki tulee koko nauhalenkki vaihtaa. Materiaali: polyester. Väri musta. Yksilöllisesti tarkastettu ja numeroitu. (CE EN566, EN795 B)

Pituus 80 cm / Paino 110 g
Murtumispainoraja 3500 kg


10.00 €
Sirkussirkus ei pyri tarjoamaan laajinta valikoimaa, vaan pikemminkin vain parasta laatua.
Hinta-laatusuhde on suuri vaikuttaja tuotteiden valikoinnissa myyntilistallemme.
Toinen painava tekijä on ammattilaisten ja tosiharrastajien käyttökokemukset.
Jos tuotteista on kysyttävää, tai listalla ei ole tuotetta jota etsit, niin otathan yhteyttä sähköpostitse.
Kaikki hinnat ovat kappalehintoja, ellei toisin tuotteen yhteydessä mainita.


Lonttistentie 14, Turku | 040 754 6182 | kauppa@sirkussirkus.com