ETUSIVU | SIRKUSVÄLINEET | TILAUS | SPONSOROINTI | PUTIIKKIJongleeraus
PALLOT       KEILAT       RENKAAT       UNIIKIT       DIABOLO       TULI       MUUT

Ilma-akrobatia
KANKAAT       KÖYDET       TRAPETSIT       REMMIT       RIGGAUS

Tasapainoilu
YKSIPYÖRÄISET       SLACKLINE       PUUJALAT

Muut
KENDAMA       TAIKA       KIRJAT JA DVD:t       PAIDATJONGLEERAUSPALLOT
Kai Kuutamo, Valokuvaaja: Antti SiitonenKUUTAMO 75 mm


Kai Kuutamon oma henkilökohtainen pallomalli. Pallo on niin kutsuttu venäläistyylinen pallo, jossa on ohuen kuoren sisällä vain 1/3 hiekkatäytettä. Vapaasti liikkuva hiekka antaa pallolle vakautta ilmassa pallon kevyestä painosta huolimatta. Keveys taas helpottaa korkeita heittoja ja yli seitsemän pallon jongleerauskuvioita. Lisäksi pudotessaan pallo jää hiekan ansiosta usein aloilleen, eikä vieri niin kauas kuin näyttämö- tai tekstiilipallot. Kuutamo-pallot sopivat erinomaisesti myös aloittelijoille. Näillä palloilla Kai Kuutamo teki Suomen ennätyksen 10 pallon jongleerauksessa vuonna 2015.
75 mm / 70 g

5.00 €
KUUTAMO 60 mm


Pienempi Kuutamo-pallo pienemmille jonglööreille tai jonglööreille, jotka haluavat heittää yli kymmentä palloa. Pallo on niin kutsuttu venäläistyylinen pallo, jossa on ohuen kuoren sisällä vain 1/3 hiekkatäytettä. Vapaasti liikkuva hiekka antaa pallolle vakautta ilmassa pallon kevyestä painosta huolimatta. Keveys taas helpottaa korkeita heittoja ja yli seitsemän pallon jongleerauskuvioita. Lisäksi pudotessaan pallo jää hiekan ansiosta usein aloilleen, eikä vieri niin kauas kuin näyttämö- tai tekstiilipallot. Kuutamo-pallot sopivat erinomaisesti myös aloittelijoille.
60 mm / 60 g / Värinä toistaiseksi vain valkoinen.

5.00 €
STAGE BALL 100 mm


Nimensä mukaisesti näyttämöpallo. Ontto paksupintainen, mutta pehmeä muovipallo, joka on käytännössä tuhoutumaton. Hyvä pito. Saatavana erikseen tilattuna myös mattapintaisena. Soveltuu hienosti myös kontaktijongleeraukseen suuren kokonsa puolesta.
100 mm / 200 g

8.00 €
STAGE BALL 80 mm


Nimensä mukaisesti näyttämöpallo. Ontto paksupintainen, mutta pehmeä muovipallo, joka on käytännössä tuhoutumaton. Hyvä pito. Saatavana erikseen tilattuna myös mattapintaisena.
80 mm / 150 g

7.00 €
STAGE BALL 72 mm


Nimensä mukaisesti näyttämöpallo. Ontto paksupintainen, mutta pehmeä muovipallo, joka on käytännössä tuhoutumaton. Hyvä pito. Saatavana erikseen tilattuna myös mattapintaisena.
72 mm / 110 g

6.00 €
DELUXE BEANBAG


Henrysin laadukkain tekstiilipallo (beanbag). Ehdottoasti paras tehdasvalmisteinen tekstiilipallo. Pintamateriaaliani on mattapintainen miellyttävä tekonahka ja täytteenä hirssi. Reilun kokoinen ja tuntuvan painoinen. Sopii hyvin aikuiseen käteen.Niin sanottua säkkien aatelia! Värinä vain valkoinen.
76 mm / 167 g

9.00 € (Taas varastossa!)
TURBO BOUNCING BALL 69 mm


Edullinen mutta laadukas vaihtoehto kalliille silikonipomppupallolle. Pomppu on yhtä hyvä kuin silikonipallossa, mutta pallomateriaali on arka kylmyydelle. +15 asteen lämmöstä alaspäin pomppu huononee huomattavasti. Muutoin erinomainen pomppupallo hyvällä hintalaatusuhteella. Kesäkeleillä ja sisätiloissa toimii moitteetta.
69 mm / 185 g

15.00 €
BUBBLE


Pallo, jota on kutsuttu täydelliseksi näyttämöpallon ja tekstiilipallon välimuodoksi. Bubble-pallo soveltuu hienosti kokonsa puolesta lapsille ja aloittelijoille. Pallo on erittäin kestävä, ja sen voi täyttää haluamallaan täytteellä. Vakiotäyte pallossa on hirssi. Tulppaa ei saa poistettua ilman työkaluja.
63 mm / 120 g

7.00 €Sirkussirkus ei pyri tarjoamaan laajinta valikoimaa, vaan pikemminkin vain parasta laatua.
Hinta-laatusuhde on suuri vaikuttaja tuotteiden valikoinnissa myyntilistallemme.
Toinen painava tekijä on ammattilaisten ja tosiharrastajien käyttökokemukset.
Jos tuotteista on kysyttävää, tai listalla ei ole tuotetta jota etsit, niin otathan yhteyttä sähköpostitse.
Kaikki hinnat ovat kappalehintoja, ellei toisin tuotteen yhteydessä mainita.


Lonttistentie 14, Turku | 040 754 6182 | kauppa@sirkussirkus.com