ETUSIVU | SIRKUSVÄLINEET | TILAUS | SPONSOROINTI | PUTIIKKIJongleeraus
PALLOT       KEILAT       RENKAAT       UNIIKIT       DIABOLO       TULI       MUUT

Ilma-akrobatia
KANKAAT       KÖYDET       TRAPETSIT       REMMIT       RIGGAUS

Tasapainoilu
YKSIPYÖRÄISET       SLACKLINE       PUUJALAT

Muut
KENDAMA       TAIKA       KIRJAT JA DVD:t       PAIDATILMA-AKROBATIAKÖYDET
Sanna Vellava, Valokuvaaja: Luis Sartori do ValeIlma-akrobatiaköysi tai tuttavallisemmin vertikaaliköysi (eng. aerial rope, vertical rope tai ransk. corde lisse) on yksinkertaisuudestaan huolimatta monipuolinen ja näyttävä sirkusväline, jota voi harjoitella ja esittää yksin tai pareittain samassa tai useammassa köydessä. Täältä löydät erityyppiset laadukkaat vertikaaliköydet eri väreissä ja mitoissa. Liian lyhyttä köyttä ei kannata hankkia, ja jos olet epävarma tilastasi tai tulet käyttämään köyttä monenlaisissa tiloissa, kannattaa aina hankkia mahdollisimman pitkä köysi. Lyhyempiä köysiä on toisaalta mukavampi kuljettaa mukana. Jokaiselle tarpeensa mukaan.FIRETOYS 3-SÄIKEINEN ILMA-AKROBATIAKÖYSI


Firetoysin valmistama kolmisäikeinen pehmeä, notkea ja joustava ilma-akrobatiaköysi. Tässä kolmisäikeisessä vertikaaliköydessä yhdistyvät ominaisuudet ovat harvinainen yhdistelmä. Erittäin mukava käytettävyys, laadukas viimeistely, tyylikäs ulkomuoto ja edullinen hinta. Köyttä löytyy kolmessa eri värissä ja viidessä eri mitassa. Väri/pituus/hinta-kartta löytyy alapuolelta.

Pituus 6-12 m / Paksuus 35 mm
Työskentelypainoraja 190 kg


Metrit / Valkoinen / Musta & Punainen

6m / 170 € / 190 €
7m / 185 € / 205 €
8m / 200 € / 220 €
10m / 220 € / 245 €
12m / 240 € / 270 €CATCH IT VERTIKAALIKÖYSI


Nacho Riccin käsityönä tehty vertikaaliköysi Espanjasta. Perinteisiin vertikaaliköysiin verrattuna tämä köysi on äärimmäisen mukava ja näppärä käyttää. Ohuempi profiili antaa köydelle notkeutta ja tarjoaa erinomaisen otteen pienempikätisillekin. Köyden päällyssukka tuo pehmeyttä ja mukavuutta niin otteeseen kuin myös kiedontatemppuihin. Köysi myös joustaa hieman, ja näin ollen tiputustemput eivät tunnu niin väkivaltaisilta. Värinä luonnonvalkoinen.

Paremmat kuvat tästä linkistä.

Pituus 9 m / Paksuus 34 mm / Paino noin 4,5 kg
Murtumispainorja 2000 kg
Työskentelypainoraja 107 kg

370.00 €
FIRETOYS PÄÄLLYSTETTY ILMA-AKROBATIAKÖYSI


Firetoysin valmistama päällystetty ns. sukkaköysi, jossa normaalin köyden päällä on puuvillasta kudottu pehmeä sukka. Sukka lisää käyttömukavuutta entisestään, ja jakaa paineen kehoa vasten tasaisemmin kuin kolmisäikeinen köysi. Päällystetty köysi joustaa vähemmän, ja on sen puolesta tiputuksissa rankempi kuin punottu köysi. Päällyste tosin pehmentää iskuja, ja köyden joustamattomuus tarjoaa parempaa tarkkuutta suorituksiin ja temppuihin, joissa köysi irtoaa hetkellisesti ilma-akrobaatin käsistä. Saatavana kahdessa eri värissä ja kolmessa eri mitassa.

Pituus 6-10 m / Paksuus 37 mm
Työskentelypainoraja 250 kg


Metrit / Valkoinen / Punainen

6m / 270 € / 330 €
8m / 310 € / 365 €
10m / 350 € / 400 €CAMP - ALUMIINILEIKARI


Laakeroitu leikari eli "swiveli", joka on valmistettu kuumataotusta alumiinista. Yksi vahvimmista markkinoilla olevista alumiinileikareista. Leikarin murtolujuus on 35 kilonewtonia, jolloin se kannattaa noin 3500 kilogramman painon. Leikari mahdollistaa pyörimisen pituusakselin ympäri, ja estää esimerkiksi ilma-akrobatiakankaan kiertymisen. Alumiinista valmistetut kiinnikkeet ja varusteet vaativat kunnon tarkistuksen joka käyttökerran yhteydessä, ja niitä ei saa pudottaa kovalle lattialle edes pöytäkorkeudelta. Iskut saattavat heikentää murtolujuutta. Yksilöllisesti tarkastettu ja numeroitu. (CE EN354)

Pituus 116 mm / Leveys 53 mm / Paino 160 g
Murtumispainoraja 3500 kg
Työskentelypainoraja 500 kg

40.00 €
PETZL - TERÄKSINEN SULKULENKKI (MUSTA)


Petzl-merkkinen musta teräksinen ruuvilukitteinen ovaalilukkosulkulenkki eli "karabiini". Erittäin korkealaatuista terästä, soveltuu vaikeisiin olosuhteisiin. Sulkulenkissä patentoitu K-Lock -portti ja punainen turvaindikaattori, joka varoittaa lähietäisyydelle näkyvästi mikäli portti on unohtunut lukita. Portin avauma 21 mm. Yksilöllisesti tarkastettu ja numeroitu. (CE EN362)

Pituus 113 mm / Leveys 63 mm / Paino 195 g
Murtumispainoraja pituussuunnassa 2700 kg
Murtumispainoraja porttia vasten 700 kg
Murtumispainoraja pituussuunnassa avonaisena 700 kg

18.00 €
ROCK EMPIRE - TERÄKSINEN SULKULENKKI


Rock Empire -merkkinen teräksinen ruuvilukitteinen ovaalilukkosulkulenkki eli "karabiini". Erittäin korkealaatuista terästä, soveltuu vaikeisiin olosuhteisiin. Sulkulenkissä patentoitu K-Lock -portti. Portin avauma 21 mm. Ruuviosan väri saattaa vaihdella. Yksilöllisesti tarkastettu ja numeroitu. (CE EN362)

Pituus 110 mm / Leveys 62 mm / Paino 173 g
Murtumispainoraja pituussuunnassa 2800 kg
Murtumispainoraja porttia vasten 1800 kg
Murtumispainoraja pituussuunnassa avonaisena 1000 kg

12.00 €
NAUHALENKKI 80 cm


Rock Empire -merkkinen tuhti korkean paikan työskentelyyn tarkoitettu 80 cm nauhalenkki eli "slingi". Sukitettu malli, jonka kulumista on turvallista seurata. Päällyssukka ei ole osa kantavaa lenkkiä, mutta sen kuluttua puhki tulee koko nauhalenkki vaihtaa. Materiaali: polyester. Väri musta. Yksilöllisesti tarkastettu ja numeroitu. (CE EN566, EN795 B)

Pituus 80 cm / Paino 110 g
Murtumispainoraja 3500 kg


10.00 €
Sirkussirkus ei pyri tarjoamaan laajinta valikoimaa, vaan pikemminkin vain parasta laatua.
Hinta-laatusuhde on suuri vaikuttaja tuotteiden valikoinnissa myyntilistallemme.
Toinen painava tekijä on ammattilaisten ja tosiharrastajien käyttökokemukset.
Jos tuotteista on kysyttävää, tai listalla ei ole tuotetta jota etsit, niin otathan yhteyttä sähköpostitse.
Kaikki hinnat ovat kappalehintoja, ellei toisin tuotteen yhteydessä mainita.


Lonttistentie 14, Turku | 040 754 6182 | kauppa@sirkussirkus.com