ETUSIVU | SIRKUSVÄLINEET | TILAUS | SPONSOROINTI | PUTIIKKIJongleeraus
PALLOT       KEILAT       RENKAAT       UNIIKIT       DIABOLO       TULI       MUUT

Ilma-akrobatia
KANKAAT       KÖYDET       TRAPETSIT       REMMIT       RIGGAUS

Tasapainoilu
YKSIPYÖRÄISET       SLACKLINE       PUUJALAT

Muut
KENDAMA       TAIKA       KIRJAT JA DVD:t       PAIDATJONGLEERAUSKEILAT
Lauri Koskinen, Valokuvaaja: Rauli KatajavuoriHENRY'S DELPHIN


Delphinissä yhdistyvät jongleerauskeilan parhaat ominaisuudet sekä edullinen hinta. Parempaa hintalaatusuhdetta saa hakea. Tätä keilaa käyttävät miltei kaikki vakavasti otettavat Pohjoismaiset jonglöörit. Keilan hoikka vartalo mahdollistaa jongleerauksen aina yhdeksään keilaan asti (Emil Dahl). Saumaton polyeteenikahva on kestävä ja antaa hyvän otteen käden kokoon katsomatta. Saarnipuinen ydin kestää kovemmankin löylytyksen ja myös huonot päivät. Kaiken kukkuraksi keila on vielä helppo korjata tarvittaessa osa kerrallaan. Paras keila niin aloittelijalle kuin ammattilaisellekin.

52 cm / 210 g.

20.00 €
PLAY ONE PIECE


Nimensä mukaisesti yhdestä palasta koostuva muottiin valettu keila. Tämä keila on paitsi edullinen myös käytännössä miltei tuhoutumaton. Kaiken lisäksi keila kelluu vedessä. Tämä raamatullisen vedenpaisumuksenkin kestävä keila sopii hyvin aloittelijoille, ja miksei myös ammattilaiselle. Tuntuma on tosin erilainen kuin perinteisessä puuydin keilassa, mutta mitä muovikeiloihin tulee: One Piece edustaa parasta laatua. Tämän mallin erottaa toisista kilpailevista muovikeiloista poikkeuksellisen käsiystävällinen ja joustava muovimateriaali.

52 cm / 200 g.

10.00 €
HENRY'S PIROUETTE


Taattua Henrysin laatua ja samalla Keski-Euroopan suosituin keila. Vakiovarustus erityisesti ranskalaisilla jonglööreillä. Pirouette-keilassa on samat hyvät ominaisuudet kuin Henrysin Delphin-mallilla paitsi hinta. Keilan muoto ja kahva ovat tosin erilaiset, mutta Delphinin ohella Pirouette on suosituin keilamalli ammattilaisten keskuudessa. Paremmuus on makuasia. Keila on helppo korjata osa osalta tarvittaessa.

52 cm / 215 g / Värinä vain kokovalkoinen

34.00 €
MISTER BABACHE JONGLEERAUSVEITSI


Alumiininen ja kevyt jongleerausveitsi. Mukava ja pehmeä kierrekahva. Paras veitsi neljän ja viiden veitsen jongleeraukseen. Veitsi ei ole terävä, vaikka näyttää siltä. Varovaisuus on silti hyvä pitää mielessä, sillä vaikka veitsen terä ei ole terävä, se sattuu osuessaan. Veitsen heikoin kohta on terän juuri ja sen kiinnitys. Harjoitella kannattaa pehmeällä alustalla kuten nurmikolla veitsien pitkän iän takaamiseksi.

Pituus 55 cm / Paino 215 g

30.00 €
HENRY'S NITE FLITE JONGLEERAUSSOIHTU


Markkinoiden paras jongleeraussoihtu Henrysiltä. Saarnipuista runkoa suojaa kädensijaan asti ulottuva alumiiniputki, joka tekee soihdusta särkymättömän. Laadukkaan viimeistelyn ja kestävän rakenteen lisäksi tämä soihtu omaa hyvän heittotuntuman verrattuna muihin soihtuihin. Erinomainen soihtu niin soolonumeroihin kuin passailuunkin. Tutustu ennen käyttöä yleisiin paloturvallisuusohjeisiin, tulijongleerauksessa käytettäviin palonesteisiin, turvalliseen pukeutumiseen, äläkä koskaan harjoittele yksin. Kevlar-kangas sisältyy hintaan.

"Muuta palavaa en heittäisi." -Kai Kuutamo

51 cm / 250 g

38.00 €
HENRY'S KEILAN NUPPI


Vaihtonuppi Henrysin Pirouette- ja Delphin-malliin. Väri musta tai valkoinen.

3.00 €
HENRY'S KEILAN PÄÄTY


Vaihtopääty Henrysin Delphin-malliin. Väri musta tai valkoinen.

3.00 €
JANI SUIHKOSEN MAGNEETTIKEPULAT


Nämä magneettikepulat kehitti Jani Suihkonen kauan ennen kuin kukaan keksi vielä temppuilla magneettikeiloilla. Omintakeinen alkuperäinen väline, jota ei muista kaupoista varmasti löydä. Myytävät kepulat ovat Mestarin itsensä käsien töitä. Katso video alempaa, jossa Jani Suihkonen esittelee välineensä mahdollisuuksia. Vahvojen magneettien takia väline tulee pitää kaukana luottokorteista ja eletroniikasta. Sirkussirkus ei vastaa mahdollisista välineen aiheuttamista vahingoista. Kepulat myydään kolmen kappaleen seteissä.

Pituus 53 cm / Paino 215 g

70.00 € / 3 kpl setti


SUOMALAINEN PATUKKA (FINNISH POLE)


Kai Kuutamon kehittelemä jongleerausväline, jonka käsittelyssä yhdistyvät keilajongleeraus- ja keppimanipulaatiotekniikat. Pitkän mittansa ansiosta suomalaiset patukat pyörivät erittäin hitaasi, ja niillä on helppo luoda muista jongleerausvälineistä visuaalisesti poikkeavaa materiaalia. Pitkä mitta tuo mukanaan myös raskautta. Vaikka väline on erittäin kevyt itsessään, sen käsittelyyn tarvitaan paljon panosta vipuvoimailmiön takia. Katso video alta nähdäksesi joitain välineen mahdollisuuksista. Värinä vain valkoinen. Patukat myydään kolmen kappaleen seteissä.

Pituus 150 cm / Paino 250 g

50.00 € / 3 kpl setti


Sirkussirkus ei pyri tarjoamaan laajinta valikoimaa, vaan pikemminkin vain parasta laatua.
Hinta-laatusuhde on suuri vaikuttaja tuotteiden valikoinnissa myyntilistallemme.
Toinen painava tekijä on ammattilaisten ja tosiharrastajien käyttökokemukset.
Jos tuotteista on kysyttävää, tai listalla ei ole tuotetta jota etsit, niin otathan yhteyttä sähköpostitse.
Kaikki hinnat ovat kappalehintoja, ellei toisin tuotteen yhteydessä mainita.


Lonttistentie 14, Turku | 040 754 6182 | kauppa@sirkussirkus.com