ETUSIVU | SIRKUSVÄLINEET | TILAUS | SPONSOROINTI | PUTIIKKIJongleeraus
PALLOT       KEILAT       RENKAAT       UNIIKIT       DIABOLO       TULI       MUUT

Ilma-akrobatia
KANKAAT       KÖYDET       TRAPETSIT       REMMIT       RIGGAUS

Tasapainoilu
YKSIPYÖRÄISET       SLACKLINE       PUUJALAT

Muut
KENDAMA       TAIKA       KIRJAT JA DVD:t       PAIDATILMA-AKROBATIAKANKAAT
Maarit Utriainen, Valokuvaaja: Kari VainioILMA-AKROBATIAKANGAS
PAKETTI - ALL IN 1 EIGHT


Vertikaalikangaspaketti joka sisältää 20 metrin kankaan ja kaiken mitä tarvitset kankaan turvalliseen kiinnittämiseen. Paketissa CAMP-kiipeilykahdeksikko, Rock Empire -sulkulenkki, Rock Empire -nauhalenkki sekä valitsemasi värinen Duradero-kangas. Voit katsoa tarkemmat tiedot paketin tuotteista ilma-akrobatiasivun tuotteiden omista selostuksista.

TARJOUS 220.00 €

(Norm. 227.00 €)ILMA-AKROBATIAKANGAS
PAKETTI - ALL IN 1 PROFESSIONAL


Vertikaalikangaspaketti joka sisältää 20 metrin kankaan, alumiinileikarin ja kaiken mitä tarvitset kankaan turvalliseen kiinnittämiseen. Paketissa CAMP-kiipeilykahdeksikko, CAMP-alumiinileikari, kaksi teräksistä Rock Empire -sulkulenkkiä, Rock Empire -nauhalenkki sekä valitsemasi värinen Duradero-kangas. Paketti on muuten samanlainen kuin "ALL-IN-1" ALU-8 paitsi että mukana on pyörimisen mahdollistava alumiinileikari sekä lisäksi tarvittava toinen sulkulenkki. Voit katsoa tarkemmat tiedot paketin tuotteista ilma-akrobatiasivun tuotekohtaisista selostuksista.

TARJOUS 270.00 €

(Norm. 279.00 €)ILMA-AKROBATIAKANGAS
PAKETTI - ALL IN 1 CLASSIC


Vertikaalikangaspaketti joka sisältää 20 metrin kankaan ja kaiken mitä tarvitset kankaan turvalliseen kiinnittämiseen. Paketissa klassinen teräksinen Unicyclen kankaan kiinnityskello, teräksinen Rock Empire -sulkulenkki, Rock Empire -nauhalenkki sekä valitsemasi värinen Duradero-kangas. Voit katsoa tarkemmat tiedot paketin tuotteista ilma-akrobatiasivulta tuotteiden omista selostuksista.

TARJOUS 290.00 €

(Norm. 302.00 €)DURADERO VERTIKAALIKANGAS 20m


Espanjalaista laatukangasta ilma-akrobatiaan. Duradero-kankaalla on parhaat ominaisuudet ja edullinen hinta. Kangas on kestävä, pehmeä, sopivan joustava ja materiaalissa on hyvä pito. Kangas ei myöskään nukkaannu. 1.60 metrin leveys tarjoaa hyvän otteen, ja kankaan Non-Slip -viimeistely antaa paremman pidon kuin muut markkinoiden vertikaalikankaat. Kankaan keskinkertainen venyvyys (+/-10%) antaa sopivasti mukavuutta pudotuksiin, mutta tarjoaa silti hyvän kiipeystuntuman. Sopii niin aloittelijalle kuin ammattilaisillekin.

20 metrin kangas riittää 9 metrin tilaan asti (solmuun 1-2 metriä, ja kangas on käytössä kaksinkerroin). Väreinä löytyvät valkoinen, punainen, turkoosi, petroolinsininen, pinkki, oranssi (kuvassa) sekä musta, lila, ja vihreä.

Pituus 20 m / Leveys 1.6 m / Paino 3-4 kg
Työskentelypainoraja 95 kg
Murtumispainoraja 1000 kg


160.00 €

( 8.00 € / metri )CAMP ALU-8


Kuumataotusta alumiinista valmistettu "kasi" vertikaalikankaan ripustamiseen. Kiipeilykasi on kevyempi, edullisempi ja pienemmän kokoinen ripustusvaihtoehto perinteiselle kangaskellolle, ja se onkin näiden ominaisuuksiensa puolesta nykyisin suositumpi vaihtoehto kankaan ripustamiseen. Alumiinista valmistetut kiinnikkeet ja varusteet vaativat kunnon tarkistuksen joka käyttökerran yhteydessä, ja niitä ei saa pudottaa kovalle lattialle korkealta. Iskut saattavat heikentää murtolujuutta. Alumiinikasin kiinnittämiseksi tarvitset mahdollisesti kiipeilyyn tarkoitetun sulkulenkin (karabiini) ja nauhalenkin (slingi).

Katso kankaan solmimisohjeet tästä linkistä:
Youtube: How to Rig Aerial Fabric

Korkeus 17,5 cm / Leveys 17 cm / Paksuus 1,5 cm / Paino 280 g
Murtumispainoraja 3200 kg


45.00 €
CLIMBING TECHNOLOGY TERÄS-8


Armeijan ja pelastusyksiköiden suosima teräksestä valmistettu "kasi" vertikaalikankaan ripustamiseen. Kiipeilykasi on kevyempi, edullisempi ja pienemmän kokoinen ripustusvaihtoehto perinteiselle kangaskellolle, ja se onkin näiden ominaisuuksiensa puolesta nykyisin suositumpi vaihtoehto kankaan ripustamiseen. Teräskasi on kaikin puolin miltei tuhoutumaton ripustusväline. Teräskasin kiinnittämiseksi tarvitset mahdollisesti kiipeilyyn tarkoitetun sulkulenkin (karabiini) ja nauhalenkin (slingi).

Katso kankaan solmimisohjeet tästä linkistä:
Youtube: How to Rig Aerial Fabric

Korkeus 17 cm / Leveys 16 cm / Paksuus 1 cm / Paino 543 g
Murtumispainoraja 4000 kg


75.00 € (TILAUSTUOTE)
TERÄKSINEN KANGASKELLO


Unicycle-yrityksen valmistama kelloksi kutsuttu perinteinen kiinnitysstarvike vertikaalikankaalle. Kangas solmitaan paksun osan ympäri kaksinkerroin samalla tavalla kuin leivonpääsolmu. Kellon kiinnittämiseksi tarvitset mahdollisesti kiipeilyyn tarkoitetun sulkulenkin (karabiini) ja nauhalenkin (slingi).

Korkeus 24 cm / Leveys 21 cm / Syvyys 8 cm / Paino 1400 g
Työskentelypainoraja 600 kg
Murtumispainoraja 4800 kg


120.00 €
CAMP - ALUMIINILEIKARI


Laakeroitu leikari eli "swiveli", joka on valmistettu kuumataotusta alumiinista. Yksi vahvimmista markkinoilla olevista alumiinileikareista. Leikarin murtolujuus on 35 kilonewtonia, jolloin se kannattaa noin 3500 kilogramman painon. Leikari mahdollistaa pyörimisen pituusakselin ympäri, ja estää esimerkiksi ilma-akrobatiakankaan kiertymisen. Alumiinista valmistetut kiinnikkeet ja varusteet vaativat kunnon tarkistuksen joka käyttökerran yhteydessä, ja niitä ei saa pudottaa kovalle lattialle edes pöytäkorkeudelta. Iskut saattavat heikentää murtolujuutta. Yksilöllisesti tarkastettu ja numeroitu. (CE EN354)

Pituus 116 mm / Leveys 53 mm / Paino 160 g
Murtumispainoraja 3500 kg
Työskentelypainoraja 500 kg

40.00 €
PETZL - TERÄKSINEN SULKULENKKI (MUSTA)


Petzl-merkkinen musta teräksinen ruuvilukitteinen ovaalilukkosulkulenkki eli "karabiini". Erittäin korkealaatuista terästä, soveltuu vaikeisiin olosuhteisiin. Sulkulenkissä patentoitu K-Lock -portti ja punainen turvaindikaattori, joka varoittaa lähietäisyydelle näkyvästi mikäli portti on unohtunut lukita. Portin avauma 21 mm. Yksilöllisesti tarkastettu ja numeroitu. (CE EN362)

Pituus 113 mm / Leveys 63 mm / Paino 195 g
Murtumispainoraja pituussuunnassa 2700 kg
Murtumispainoraja porttia vasten 700 kg
Murtumispainoraja pituussuunnassa avonaisena 700 kg

18.00 €
ROCK EMPIRE - TERÄKSINEN SULKULENKKI


Rock Empire -merkkinen teräksinen ruuvilukitteinen ovaalilukkosulkulenkki eli "karabiini". Erittäin korkealaatuista terästä, soveltuu vaikeisiin olosuhteisiin. Sulkulenkissä patentoitu K-Lock -portti. Portin avauma 21 mm. Ruuviosan väri saattaa vaihdella. Yksilöllisesti tarkastettu ja numeroitu. (CE EN362)

Pituus 110 mm / Leveys 62 mm / Paino 173 g
Murtumispainoraja pituussuunnassa 2800 kg
Murtumispainoraja porttia vasten 1800 kg
Murtumispainoraja pituussuunnassa avonaisena 1000 kg

12.00 €
NAUHALENKKI 80 cm


Rock Empire -merkkinen tuhti korkean paikan työskentelyyn tarkoitettu 80 cm nauhalenkki eli "slingi". Sukitettu malli, jonka kulumista on turvallista seurata. Päällyssukka ei ole osa kantavaa lenkkiä, mutta sen kuluttua puhki tulee koko nauhalenkki vaihtaa. Materiaali: polyester. Väri musta. Yksilöllisesti tarkastettu ja numeroitu. (CE EN566, EN795 B)

Pituus 80 cm / Paino 110 g
Murtumispainoraja 3500 kg


10.00 €
Sirkussirkus ei pyri tarjoamaan laajinta valikoimaa, vaan pikemminkin vain parasta laatua.
Hinta-laatusuhde on suuri vaikuttaja tuotteiden valikoinnissa myyntilistallemme.
Toinen painava tekijä on ammattilaisten ja tosiharrastajien käyttökokemukset.
Jos tuotteista on kysyttävää, tai listalla ei ole tuotetta jota etsit, niin otathan yhteyttä sähköpostitse.
Kaikki hinnat ovat kappalehintoja, ellei toisin tuotteen yhteydessä mainita.


Lonttistentie 14, Turku | 040 754 6182 | kauppa@sirkussirkus.com