| ETUSIVU | KUKA | PALVELUT | ESITYKSET | KUVAT | VIDEO | MEDIASSA | YHTEYS |

PALVELUT


Kai Kuutamo & Sirkussirkus tarjoaa kolmenlaisia palveluita:
- Valmiita sirkusesityksiä ja tilausohjelmaa
- Jongleerauksen opetusta
- Sirkusvälineiden myyntiä

ESITYKSET JA OHJELMA


Ohjelmaa etsiessäsi voit tutustua valmiisiin esityksiimme ESITYKSET-sivulla tai ottaa suoraan yhteyttä ja kertoa ohjelmatarpeistasi. Teemme ja muokkaamme myös esityksiä tilaajan kanssa yhteistyössä niin, että ohjelma parhaiten sopii tilaisuuden tai tapahtuman luonteeseen.

Kai Kuutamon omasta repertuaarista löytyy erilaisia jongleerausohjelmia, tuliesityksiä ja puujalkahahmoja. Erilaiset puhetyöt kuten juontaminen, luennointi ja seremoniamestarointi sujuvat myös. Välitämme myös muita taiteilijoita, ja järjestämme isompiin tapahtumiin ohjelmakokonaisuuksia. Kerro minne, milloin sekä mitä kaipaat ja pyydä tarjousta!

Lopulliseen hintaan vaikuttavat esityksen sisältö, kesto, esiintyjien määrä, matkakulut sekä mahdolliset rekvisiittakulut. Tarjouksemme on laskutettava hinta, joka sisältää sopimuksen mukaan kaikki kulut.

JONGLEERAUKSEN OPETUS


Tarjoamme jongleerausopetusta kiinnostuneille tilaisuuksiin, tapahtumiin, leireille ja kouluihin. Jongleerauksen peruskurssi kestää sovitusti 45-90 minuuttia, ja sopii kaikenikäisille aikaisemmasta kokemuksesta riippumatta. Myös yleisölle avoimet jongleeraustyöpajat ovat mahdollisia esimerkiksi koko päivän tapahtumiin tai vastaaviin tilaisuuksiin.

Peruskurssi tai vastaava avoin jongleeraustyöpaja sopii niin yritystilaisuuksiin kuin esimerkiksi messuillekin. Tuomme välineet mukanamme sovitulle määrälle oppilaita, eikä oppilailta vaadita muuta kuin mukavat vaatteet ja avoin mieli. Tutustumiskurssilla välineenä ovat lähtökohtaisesti pallot, ja pyrkimyksenä on oppia kolmen pallon jongleeraus, mutta tilaajan toiveesta voimme keskittyä pallojen sijaan myös esimerkiksi renkaisiin, keiloihin tai diaboloon. Useamman tunnin työpajassa voidaan tutustua moneen eri välineeseen.

Pystymme järjestämään myös tiiviskursseja edistyneemmille tarkasti rajatuista aiheista kuten esimerkiksi "Jongleerauksen perustekniikka kolmesta yhdeksään palloon", "Päävieritykset", "Diabolo-jongleeraus", "Multiplex-heitot" tai "Vartaloheitot".

SIRKUSVÄLINEET


Kai Kuutamon Sirkussirkus Putiikki on myynyt sirkusvälineitä ammattilaisille ja harrastajille jo vuodesta 2006.

Putiikki sijaitsi alkuaikoina Jarrumiehenkadulla Turussa. Se oli suljettuna vuodet 2011-2015, ja avattiin uudestaan verkkokauppana vuonna 2016. Marraskuussa 2017 uusi kivijalkakauppa avattiin osoitteeseen Lonttistentie 14, Turku.

Kaupasta saat parhaat jongleerausvälineet joka lähtöön. Lisäksi hyllystä löytyvät ilma-akrobatiavälineet, taikuustuotteet, yksipyöräiset sekä paljon muita kiinnostavia myyntiartikkeleita. Kannattaa poiketa paikan päällä! Aukiolo ja noudot sovitusti tai sattumanvaraisesti. Toimitamme myös tavaraa Euroopan-laajuisesti. Sirkussirkus Putiikin tarjontaan voit tutustua parhaiten osoitteessa:
www.sirkuskauppa.com
Kai Kuutamo | kai@sirkussirkus.com | 040 754 6182 | Turku