Joulupukki ja hänen lahjakas tonttuystävänsä Tempputonttu esittävät rakastettuja joululauluja ja hämmästyttäviä jongleeraustemppuja. Vauhdikas ja hauska esitys sopii kaikenikäille lapsille.

Esityksessä kuullaan joululauluja rokkaavalla meiningillä ja hämmästellään painovoimaa uhmaavia jongleeraustemppuja eri välinein! Kiperiltä tilanteiltakaan ei säästytä esityksen aikana, kun laulujen lomassa pohditaan poroja kahvimukin pohjalla, Korvatunturilla annettavia korvapuusteja sekä sitä miten moni asiaa menee helposti pipariksi.

Lapsille suunnattu lämminhenkinen ja hauska jouluesitys tarjoaa huumorin helmiä myös aikuiskatsojalle, ja taitavat sirkustemput hämmästyttävät kaikenikäisiä. Työryhmällä, Merkkareistakin tutuilla muusikko Valtteri Virtasella ja sirkustaiteilija Kai Kuutamolla, on reilusti yli kymmenen vuoden kokemus niin jongleerauksen, joulupukkeilun kuin musiikinkin saralla.

Esityksen yhteydessä onnistuu myös erikseen sovittaessa valokuvaustuokio tai lahjojenjako.

Kesto noin 20 min | Suositusikä 2+
Esitykseen sisältyy oma äänentoisto
Esitys mahtuu pieniinkin tiloihin.


Työryhmä on ilahduttanut pieniä joulunodottajia muun muassa Turun seudun päiväkodeissa, Turun Yliopistollisessa Keskussairaalassa ja Suomen Punaisen Ristin vastaanottokeskuksessa.


Kuva päiväkoti Omppulasta Piikkiöstä.


YHTEYDENOTOT

Valtteri Virtanen
valtteri3@gmail.com
040 518 1271

Kai Kuutamo
kai@sirkussirkus.com
040 754 6182

PROMOOTIOKUVAT
(Klikkaa kuvat suuremmiksi)
Valokuvaaja: Ville-Matias RoiskoSite sponsored by sirkussirkus.com